Schackstrategi

Schack är i högsta grad ett strategiskt och taktiskt spel. Två lika smarta spelare kan vara väldigt ojämna i Schack för att den ena vet mer om spelet och hur man ska tänka. Det räcker alltså inte bara med att vara smart, man måste veta lite om när man ska använda en specifik pjäs, och hur den ska användas under spelets gång. Detta kräver kunskap om Schackpjäsernas värde och hur styrkeförhållanden förändras under spelets gång. Detta kan man förvisso lära sig allt eftersom med mycket träning och erfarenhet, men om man inte orkar vänta på att bygga upp kunskapen och erfarenheten? Vad gör man då?

Genväg till att bli mästare i Schack

Det finns givetvis genvägar som i detta fall inte innebär en senväg. Genom att bara lära sig 11 kortfattade strategitips för Schack kan du snabbt bli en betydligt bättre spelare. Vilka är det 11 hemliga Schack-tipsen?

Du kan läsa de 11 hemliga strategitipsen för Schack här

Spela Schack gratis online

Nu när du lärt dig de hemliga Schacktipsen så är det dags att testa din taktik i verkligheten mot mänskliga motståndare. Visst det går att träna mot datorn men den verkliga erfarenheten kan du bara bygga upp mot ologiska motståndare som inte följer matematiska mönster, det innebär alltså att du måste möta människor ej datorer. Var kan man spela Schack gratis online mot människor?

Här kan du spela Schack gratis online (mot människor)

Det bästa med den här webbplatsen är att du få en motståndare tilldelad automatiskt och du kan börja spela direkt, med ett enda klick. Du kan dessutom spela helt anonymt och träna upp dina Schackstrategier utan att behöva avslöja vem du är. Starta Schackspelet här.

 

31 aug 2014

Spela Schack Gratis

www.schackspel.n.nu.

Schack Länkar


SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

Webbkatalog.se

Bostadsrätter
MyBuddys Länkkatalog
Lanksida.se
Addlink.se